Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας

Ας συστηθούμε…

     Ο ΦΑΣΑΡΙΑΣ είναι μια εταιρεία διοργάνωσης παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων που ψυχαγωγεί πάνω από 40.000 παιδιά το χρόνο! Έτσι λοιπόν, κλόουν, παιδικοί ήρωες, face-painters, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μίμοι, κουκλοθέατρα, καραγκιοζοπαίχτες, DJs και πάσης φύσεως καλλιτέχνες έρχονται να κάνουν το παιδικό πάρτι και ότι αφορά την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων απόλυτα ξεχωριστή, καθώς και τις μαμάδες να ξεγνοιάσουν, με πλήρη ευσυνειδησία και επαγγελματισμό.
   Γι’αυτό και ακολουθούμε το σύστημα βασικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης των συνεργατών μας, κάθε χρόνο, από επαγγελματίες του χώρου όπως παιδαγωγούς, μακιγιέρ, Ανιματέρ, ταχυδακτυλουργούς κ.α..
   

  • Σκοπός μας είναι η ποιοτική διασκέδαση των παιδιών, με παράλληλη ανάπτυξη των διαφόρων ικανοτήτων τους, μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση.  
  • Στόχος μας είναι το κάθε σπίτι και η κάθε οικογένεια να μπορέσει να γίνει μέτοχος αυτής της προσπάθειας, χωρίς να το ακριβοπληρώσει!

     Έτσι λοιπόν με γνώμονα το παιδί και τις ψυχικές και συναισθηματικές του ανάγκες και με σεβασμό στην οικογένεια και τους γονείς, σας υποσχόμαστε ότι οι συνεργάτες μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτήν την προσπάθεια!

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε


Με εκτίμηση,
Παπαμιχαλόπουλος Ι.